مدیریت امور بین الملل
۱۴۰۳/۲/۱۰
1402/08/01
اعلام نتایج تایمز 2024 / حضور دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در فهرست بهترین دانشگاه های جهان

موسسه آموزش عالی تایمز فهرست رتبه‌بندی 1904 دانشگاه برتر جهان در سال 2024 را اعلام کرد. بر اساس این رتبه‌بندی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در جایگاه 800-1000 جهان قرار گرفته است.

نسخه 2024 رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان این مؤسسه، با 2 هزار 673 دانشگاه شرکت‌کننده از بیش 120 کشور جهان، بزرگ‌ترین رتبه‌بندی انجام شده تا کنون است.

گفتنی است جزئیات امتیازهای کسب شده دانشگاه در بخش‌های: آموزش، پژوهش، کیفیت پژوهش و چشم‌انداز بین‌المللی و همچنین فهرست کامل مؤسسات رتبه‌بندی شده سال 2024 این نظام رتبه‌بندی از طریق پیوند زیر در دسترس است:

تعداد بازدید:
نویسنده:
کارشناس امور بین الملل
منبع:
خبرگزاری امور بین الملل
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.